Referenties


{"number_of_testimonials":"1","number_of_testimonials_desktop":"1","number_of_testimonials_small_desktop":"1","number_of_testimonials_tablet":"1","number_of_testimonials_mobile":"1","rtl_mode":false,"slider_draggable":true,"slider_swipe":true,"slider_auto_play":true,"slider_auto_play_speed":"5000","slider_scroll_speed":"600","number_of_slides_to_scroll":"1","slider_pause_on_hover":true,"slider_infinite":true,"pagination":true,"navigation":false,"navigation_icons":"angle","slider_fade_effect":false}

“Als Marketing Professional en Marketing Lead voor Philips Digital Pathology toonde Carolin voortdurend haar uitzonderlijke analytische vaardigheden en haar uitgebreide kennis van ‘best practices’ op het gebied van marketing. Met name haar ervaring met de dynamiek van een groeiende organisatie stelde het marketingteam in staat zich te concentreren op de belangrijkste taken en hielp elk lid van ons team zich te ontwikkelen."

Ruud Roelofsen

"Ik had het genoegen om samen te werken met Carolin, die snel evolueerde van teamspeler naar teamleider, coach en mentor. Door gebruik te maken van haar uitgebreide arsenaal aan professionele en interpersoonlijke vaardigheden stelde Carolin haar collega's in staat effectief om te gaan met de meest lastige projecten en deadlines. Haar enthousiasme, motivatie, leergierigheid en bereidheid om ondersteuning te bieden inspireerde iedereen met wie ze in contact stond. Carolin zou een waardevolle aanwinst zijn voor elke organisatie en kan helpen het werkelijke potentieel

Application Consultant Digital & Computational Pathology

Shira Segal

"Carolin kijkt altijd naar het grotere geheel en stimuleert het team om de marcom targets te halen, en belangrijker nog, om de doelstellingen van onze onderneming waar te maken. Carolin biedt een team sterk leiderschap, ook in moeilijke tijden."

Christophe Pons - Philips

"Carolin kent de kracht van communicatie. Ze weet hoe belangrijk het is om in de omgang met mensen en cliënten niet alleen te communiceren, maar ook om echt te luisteren en met een ander mee te voelen.

Jane Hardjono

"Met haar eerlijkheid, openheid en energie vormt zij een groep echt om tot een team dat tot grote prestaties komt. Ze was mijn manager bij Philips Hue en ik zou er geen seconde over hoeven nadenken om weer met haar te werken!

Carolina Miodownik

"Met haar enthousiasme, haar mentaliteit van stevig aanpakken en haar innovatieve ideeën over digitale marketing is Carolin Lukac in staat om zelfs de lastigste nieuwe-mediaprojecten op zich te nemen. Vanuit haar ruime ervaring brengt zij haar vaardigheden, kennis en inzicht in stelling om een project of een campagne tot een zeer goed einde te brengen."

Clive Roach - Philips

PrijzenAls lid van het Philips Connected Lighting Hue team viel ik tussen 2012 en 2014 meerdere malen internationaal in de prijzen
– o.a. Forbes, CNN, iF, Red Dot, StuffTV awards etc.